18 år :)

Tisdag den 27 *januari och jag har blivit vuxen - 18 år idag :D
K'nns ju spännande och kul :) Nu måste man börja ta mer ansvar själv och man får högre krav på sig, men så ska de va:)

Har varit hemma idag ockå. Så less påatt vara hemma och vara sjuk och just på sin 18 års dag känndes väl inte så toppen precis, men har haft en kanon bra födelsedag ändå:)

Sandra och Sophia kom på förmiddan och överraskade mig med tårta och presenter på sängen, va inte alls berädd på det. Sen kom mamma och pappa hem. Vi alla åt pizza och jag öppnade alla paketen. HAr fått världens finaste presenter alltså. SEn kom amanda och jenny lite senare också på fika. Ett stort  tack till dessa brudar som kom och firade mig. tack till alla andra också som har firat mig under dagen.

Trodde knappt mina ögon när jag läste kortet jag fick av sandra när det stog att hon ska bjuda mig på en utlandresa till turkiet i sommar... Trodde nästan att hon bara ville driva med mig först men nej, så vare ju inte.

Men nu ska jag försöka sova, !

bye och god natt !

Onsdag !

Nu var det ett tag sen jag skrev här i bloggen ser jag. Skärpning !

Men idag har det varit en liten anorlunda onsdag.
Började med att jag höll på att försova mig i morse. HAr inte sovit så här bra på jätte länge, inte sen jag fick sjukdomen, så det kännes skönt:) 
Sen när jag kom till skolan märkte jag att jag hade glömt skåp och omklädningsrums nycklarna. Borde ta och leta efter dom nu så jag inte behöverböta 500 spän.  Vi slapp iaf klassrådet idag, lika bra det för vi har ändå ingenting att ta upp på dom timmarna. Istället hade mätteknik med B klassen. Våran svenska/engelska lärare va sjuk igen så fi fick rast tills matten började där vi inte behövde gör så mycket. En rätt så skön skoldag faktiskt.
Nu ikväll har jag träffas Sändrich ett tag och varit på en lång kvälls promenad med Jennu :) Blev inget gym ikväl, skolarbetet gick före eftersom vi har prov imorgon :O

Det kan ju vara en fördel om man har  någon bikini som passar om man ska simma imorgon så nu ska jag gå och  prova den. Sen raka vägen till bädden ;) Tjingpling !!

:´(


Hur faan kan du göra så här.
Lågt lågt..

Tankarna och kännslorna kommer tillbaka nu.
Även om jag gjort allt jag kunnat göra för att få dom att försvinna.
Jag vill inte tänmka mer på dig, det ger mig bara minnen.
All den glädje som fanns då finns inte nu.
När jag tänker på alla minnen , det är då saknaden kommer, och det är den jag inte orkar känna.

Du förvandlar mitt leende till ledsna miner:,(


Happy face:)





Jag blir så här glad när saker som jag vill går bra:)
Snart måste jag dra till backen så man bli ännu gladare;)
Har inte varit där någonting i år, fy fy..

Sista lovdagen

Sista dagen innan skolan drar igång igen, känns verkligen ubber jobbigt... Och jag som skulle försöka vända tillbaka på dygnet igen, joo tjena emelie. det har inte alls gått bra. Men vadå, det va ju jvm inatt och det gick ju bara inte att missa plus att Sandra sovde här. Guldet gick tyvärr till Canada och domarna var totalt värdelös. Bättre domare nästa gång tack ! Pappa var och slipade mina skriskor igår för att jag skulle åka på plan idag, men det blev inge åkande. HAr inte alls varit pigg. HAr haft ont i magen exakt hela dagen och har knappt ätit någonting. och nu när jag tittar ut genom mitt balkong fönster så ser jag en hel hög med folk på plan, bli rätt sugen faktiskt. Har åkt jätte lite sen jag slutade med hockeyn för 2 år sedan. Det borde jag ändra på. Nu ska jag fortsätta att plugga lite matte, tragiskt att man ska behöva gör spnt på lovet . Sen blire ett varmt bad och ta, Mhhhm ;)

Välkommen till min nya blogg!

Hej Svejs;)
Nu har jag tagit mig insiativet att skaffat en blogg som jag ska försöka skriva i så mycket som möjligt. Får väl se hur det går;) HAr inte haft tid eller ork för det tidigare men nu är jag igång. Bättre sent än aldrig [:
Har inte gjort så mycket på designen än men det kommer så småning om. Vi tar ett steg i taget :)

Nytt år, ny blogg, - det passar ju rätt bra;)

Nejmen nu har jag suttit vid det här databurken alldelles förlänge känner jag. De kvällar man ha varit hemma nu under lovet så är det datorn och telefonen som har hållt en uppe. Måste ta och vända tillbaka på dygnet nu innan skolan börjar igen,  så skärpning  nu Emelie.

Well well, nu ska jag  slå en pling till Johannis. Vi har stora planeringar inför våra 18 årsdagar som börjar närma sig;D
Woohoow:D

Hare gött puss och kram skumbanan !

RSS 2.0