..:)

Yeeah ! Åter igen en kanon helg :)
Kanon väder har vi haft idag vilket ledde till en skön promenad med Jenny och Emma. Alla tre va lika seg efter går dagen, men känner att jag har fått enormt mycket gjort idag iaf.
Det har blivit typiskt sånt här söndagsgöra idag, precis som alla andra söndagar.
Känndes sjukt bra att rensa  ur garderoberna måste jag säga. Det är sånna gånger man ser hur mycket man verkligen inte använder. Så nu finns det mer plats för alla vår/sommar kläder som står på inköpslistan.

Brudarna och alla andra gjorde min kväll igår. En extra guldstjärna till V som ställde upp den kvällen.    
En händelse under kvällen glömer jag inte. Underbart var ordet. Det är så här vi ska ha det.<3
Nå mer behöver jag inte sägaa. Visst det här är en dagbok men allt för öppen för att gå in på detaljer just nu.  

well well, ska gå och nöta på det sista på mättekniken nu innan det blir tv och godnatt.

:D




Skönt med helg !

Blev en kväll med Amandus igår;)  Vi va hos henne, lagade lite käk osv. Vi skulle bara vara hemma och ha en liten myskväll men det blev ändrade planer. Slutade med att vi hamnade i stan och åkte bil med erik hela kvällen. Ett besök på krogen en sväng och träffade folk och så.  

Idag är det ny dag, nya tag. ;)
Sitter och blädrar igenom HMs klädkatalog, kollar in vår och sommarkläder och jag har hittat såååå mycket snyggt jag vill ha.. tänk om man va gjord av pengar, vilken dröm.

Nej nu har jag inte tid med att sitta här. Ska hinna med att städa klart och slita en duch innan klockan slår 5, då hela min lördagskväll börjar :D

Tjing !



snacka om att ha tur på en dag som fredag  den 13onde.
Du är ett rötbarnamanda...:P







Jag önskar dig all lycka i världen. Håller tummarna för dig <3

slalom och backen .

Det blev ju som sagt en lyckad dag i backen igår med emma x 2 :)
Har verkligen längtat efter backen och slalom så igår blev första gången för iår. Synd att man inte tar sig tid till sånt oftare. Gott sällskap, slalom och varmchoklad - TOppen :D 
emma  L och jag är kalas duktig på störtlopp och emma K på att ramla på dom mest olämpligaste ställerna :P

Somsagt, toppan fredag :)(:



festligheter .

Ja, jag kom ganska nydligen hem från en jätte kul kväll igår. Det blev nämnligen krogen den här helgen också. Orkar inte skriva så mycket mer  om allt . Men jag känner mig äcklig och uber trött just nu. Sov bara någraa få timmar i natt. Men nu är jag hemma och ska gå och slita en duch och slumra till en stund.

Återkommer senare sen och berättar om kanondagen i backen i går med några av girlsen ;) 


. . .



Plugg och städning, ja ungefär så har min förmiddag sett ut. 
Går mkt bättre att plugga om man har någon gott att unna sig med samtidigt har jag märkt.  
Så jag säg ba, vindruvor - Min nya drog ! 

Ikväll kommer iaf brudarna, det blir myspys ;)

Lov, njuuut och ha kul .




Tiden rinner som i väg. Har haft fullt upp, har inte ens hunnit skrivit lite vare dag i bloggen.

Lovveckan har iaf börjat kanon bra;D Dock känner jag mig lite stressad inför ett prov vi ska ha direkt efter lovet som går lite halv segt med. Men vaa faa, det håller inte att sitta och prata om skolan nu heller, det är ju lov lixom ;) Njuuuut så gott det går!

Jag blev tillfrågad av min kära farmor o farfar om jag ville komma ner till dom i Stockholm några dagar under sportlovet, men jag känner att jag har ingen tid till det. Så mycket annat här hemma som händer så jag sparar mig.

Malin sovde kvar här i natt efter en kul kväll igår med lite annat folk också ;) Sen imorse träffade hon emmsi en stund innan hon gick på trafikskolan och jag träffade JOhannis;) Tog en runda på stan och en fika. Känndes kul för va rätt länge sen sist vi hittade på något. Fick även åka lite bil med damen som ganska nydligen fått körkortet i sin hand. Jag har även hunnit med att dragit med mig Jenny på ett träningspass under dagen. Har nog aldrig känns så här bra som det gjorde idag ;)

Justja, jag och emmsi var ju och klippte oss i måndags. Ja vad ska jag säga... Jag blev rena rama motsattsen till nöjd ! jag får inte ens upp allt hår i en svans utan att typ ton av hår hänger fram men luggen är ju värst. Den är jätte kort, ser mer ut som en lite längre hellugg med sne bena, gahhh.. Skulle visa en bild på hur resultatet blev men jag ångrade mig, vill inte visa hur missnöjd jag är.. Tror jag håller mig till min gamla vanliga frisör i fortsättningen.
Hehe, lite jag har klagat nu då. Bara för det kan jag ju fortsätta med att jag har en uber värk i magen just nu. Så, nu har jag klagat klart. Vilket klago stycke det blev:P

Nej hörrni gott folk. Nu blir det alvedon och ett glas mjölk så jag kan sova gott i min nyren bäddade säng.

Gutten morgen gott folk .

Ligger i sängenoch drar mig och lyssnar på lite music , sköönt ! Dessutom har jag hela huset för mig själv så nu kan jag spela hur högt jag vill utan att lillebrorsan försöker att överrösta med sin musik.

Ska ta och hoppa in i duchen så småning om sen be ge mig till stan och träffa bruden min ;)
 vi ska blandannat klippa oss ;) Någonting som känns väldigt behövligt i nu läget för mitt hår se verkligen risigt ut. Långt, inge uppklippt och luggen har bleivit på tok för lång så nu ska det bli en förändring. Jag tycker jag passar bättre i lite kortare, uppklippt hår så ska nog sattsa på det. Det jag har lite svårt att bestämma mig för är om jag ska ge mig på hellugg igen eller om jag ska behålla den kortare sne luggen.  Ser väl vad som händer .

Ska även se om  jag hinner träffa Tobbelobbe en snabbis idag också nu  när han är här uppe;)

Dags att dra, hare bra !


RSS 2.0