Sjukling

Jag är less, beviken och hängig just nu. Är hemma från skolan idag för att jag har nästan inte sovit ett dugg inatt och har blivit förskyld igen. Hatar att vara borta från skolan på måndagar och tisdagar för då håller vi på med det praktiska hela dagen och man hinner med mycket på en dag. Måste piggna till till sista april iaf och ska försöka pändla mig iväg till skolan imorgon så man inte ligger efter allt för mycket.
DIdag är det den 28/4 och det betyder att Soffepropp och min kära bror fyller år, så ett stort grattis till dom :D
Blir tårta och käk sen när mamma och pappa kommer hem. Sen får jag se om jag orkar  fara och gratta fia en sväng ikväll också.

Well Well, nu ska jag ta mig en kopp kaffe och sätta mig framför tven.. ♥

Livet är inte alltid en strålande dans på röda rosor .

I wish I could go on and I hope that the desire becomes a reality . 
 








Måste försöka se nya möjligheter nu. Jag menar , trotts motgångar så försök hålla huvuder högt, man lever bara en gång ;)

Wonderful times

Wiie, vilken härlig dag med underbart väder :) Kom nyss in från en lång spring tur och nu är jag helt slut. Blir så glad av att vara ute nu. Att se alla små barnen vara ute och cykla och leka på gatorna, träffa glada och trevliga människor, vara ute i friska luften och känna solen bränna mot huden. Jaa, det är riktiga härliga vår känslor jag får.
Idag är det en sån här dag då allt känns så bra. Allt det jobbiga finns inte här just nu.Tänk om alla dagar kunde vara så här bra :D
Well well, nu tänker jag gå ut på altan och lägga mig och läsa en tidning. Sen nöta en dusch innan jag ska göra mig i ordning till ikväll :)

Ha en bra fortsatt lördag, för det tänker jag ha
;)


Ni gör min dag :)

Gårdagen var helt kanon. Roligaste dagen på länge måste jag säga.
Hade bara en lektion på hela dagen så vid 1 tog jag, Jenny, Sophia och Sandra bussen till Umeå. Kan ju säga att vi var inte bara lite less på att åka buss när vi var frame. Hade åkt buss i 2 timmar men känndes som att vi hade åkt i typ 10. Men det var värt det för jag hade en jätte mysig dag på stan där med brudarna :)♥

Fick det här med mig hem:


Sjal, tröja från ginatricot
Chinos från KappAhl



Kanon dag :D
         


Sen på kvällen åkte jag och Jenny hem lite tidigare medans Sophia och Sandra var kvar i Umeå. Var tvungen att åka hem lite tidigare för jag fick hem trevligt folk på kvällen :) Linda, Sofia och Emma kom hit och vi hade en mysig tjej kväll här hemma. Mycket prat och skratt, bilåkning och åt lite gott. En rolig minnesvärd kväll som måste göras om ;)♥
 
       


Söndag .

Inatt har jag sovit som en stock vilket verkligen behövdes efter helgen.
I morsen när jag kom hem hade jag konskigt nog överskotts energi till tusen och det soliga vädret såg lockade ut så jag tog mig en jogging tur. Känndes friskt och härligt :)
Resten av dagen blev det Emmis. Vi drog ner och kollade på isgalan. Det är något jag har följt med i och tycker är lite kul att se på faktiskt eftersom min tremänning brukar vara med där. :P

Nej nu har jag inte tid att sitta här mer. Dags att packa ner arbetskläderna och dra sig till sängen för imorgon väntas skola och bygg !


Super helg och fesligheter

Ja då var det slut på den här kalas braiga helgen och lovet. Jag har haft så otroligt kul så skola vet jag nästan inte vad det är längre. Men imorgon drar det igång igen vilket känns lite drygt.

Jag har haft en super trävlig helg med mycket bra människor :D
I fredags så blev det mysmiddag med  brudarna hemma hos Sandra. Senare sen kom mer folk och vi hade lite party där innan vi som fyllt 18 gick ner på krogen och de andra 3 tjejerna va kvar och roade sig på egen hand.
En otroligt rolig kväll med sällskapet måste jag säga. <3
Några få bilder från kvällen.
         


Sen blev det lördag och ännu mer festligheter var på gång.
Vi brudar var samlade hemma hos sandra och fixa och dona. Senare sen kom folket och det blev en lyckad kväll måste jag säga. Tummen upp för det [ :

Några få bilder från kvällen.
          .




Onsdag

Gårdagen tillbringades på stan med Emma bruden där vi även käkade middag. ;)  Hon är lite rolig hon ibland kan jag ju säga:P :) Fick blandannat två par sommar skor med mig hem.


Svarta ballerina skor H&M
Vita tygskor H&M


Sen åkte jag hem till sandra och efter en stund kom grabbarna också. Det blev film, hel det prat och lite spel (; 
Så tack för en trevlig kväll grabbar och brudar (:



Riktiga vålkänslor

I Tisdags va det en strålande dag. Strålande sol och härliga vårkänslor - Looove it :)
Tog mig en promenad till Sändrich där vi satte oss ute i vår solen med lite fika och pratade om allt möjligt. Sedan slog Jenny en pling så vi gick ner till hamnen och träffade henne:) 
   När jag kom hem och tittade mig i spegeln så hade jag iallafall fått en hel del färg i ansiktet.
På kvällen blev det träning med E igen som vanligt.

Det är helt sjukt hur mycket jag längar till sommaren nu alltså, det är nog inte bara jag som tycker det. Känner att jag ältar ganska mycket om det i mina inlägg men ja, jag vet, jag är en riktig sommar människa.







 
 

Skön och solig måndag ;D

Nu sitter jag här och gäspar, är jätte trött efter dagens träning med grabbarna. Det var mer än jobbigt kan jag ju säga. Men känns väldigt bra efter åt:)
Innan träningen så var jag och hälsade på busfröt Jenny en sväng, trevlans trevlans :)

Åsså har vi hinnit med att tagit en tripp ut till stugan i det här underbara solvädret som har varit idag;) Varmchocklad, grillade majskolvar och stek i vårsolen ;) Var alldelles röd om kinderna när jag var hemma.

Men nu ska trötter jag dra mig mot kojs så jag orkar kliva upp i rimmlig tid imorgon. Mamma ville ta med mig och Jenny till Umeå då. Får se hur det blir, hoppas det blir av iallafall ;)


Lite bilder från stugan idag.



Haha, okej. Min pappa är inte lika uppkäftig som han ser ut att vara här.
För han är den bästa som finns;)




Ny städade garderober

Det har inte känts som en vanlig söndag idag. Det beror kanske på  att jag inte har behövt tänka på läxor och vet att det är lov, vilket har känts suuuuper skönt:)
Den mesta tiden idag har gått åt till städning och göra om i mina garderober. Rensat bort alla gamla kläder och in med nyheter;) Mer ordning på allt nu. Har tänk att måla om inne i garderoberna så småningom också så ska börja lite smått att kolla efter någon passande färg.



Min mobilkamera är värdelös, I know..Men har bara den förtillfället nu när jag inte har några batterier som funkar till kameran.

Sen när jag äntligen var klar med det så tog jag mig en lång promenad, 1,5 timme, fantastiskt så skönt det var.
När jag kom hem fikade vi lite glasstårta och kaffe, Mumma.. Har verkligen saknat dom här familjekvällarna då vi alla 4 är samlade. ♥


kläder

Har suttit och kollat runt på lite kläder. Hittade inte det jag letade efter men fastnade för det här kollektionerna på asos hemsida.




Tanya Tucker - Love Me Like You Used To



Sjukt skön låt  !

En lugn och välbehövlig lördagskväll

Kan inte förstå vad det har varit med mig idag. Malin sovde kvar här och åkte hem vid två. Sen dess har jag varit seg som bara den. Vet inte vad det sitter i. Skulle igäntligen har följt med Emmis på fest ikväll men kännde verkligen inte för det. Dessutom så har mina tre männingar varit förbi här en sväng ikväll så jag bestämmde mig för att stanna hemma. Känner att jag behöver en lugn kväll i kväll. Men hoppas iallafall att hon får det kul! 
 Och här sitter jag och fixar i ordning ett fotoalbum till min kära farmor. Hon vill ha en massa bilder från stugan som jag länge har lovat att fixa men har inte tagit mig tid till det bara. Men bättre sent än aldrig !
Ljusen är tända och musiken spelas på hög nivå. Vad skulle man göra utan musik !?  
Har haft lite problem med visa saker på bloggen men har ordnat det mesta. Och tack lollo för hjälpen!

Glad påsk !

Det tog ett tag innan solen tittade fram men när den väl kom fram så tog jag med mig Jenny ut på en långpromenad, så skööönt alltså :) Älskar våra promenader sånna här dagar :)
När jag kom hem åt jag en riktigt fin påskmiddag med min älskade familj. Det känndes skönt för det är ganska sällan nu förtiden som vi sitter vid matbordet tillsammans alla 4 och äter. Blir så när alla är mycket upptagna med jobb, träningar osv.

Ikväll kommer några av brudarna hit. Malin, jenny och förhoppningsvis Linda :) Vi får se om vi drar ut på krogen eller inte. Känner att det har blivit mycket festande nu här ett tag så vi kanske nöjer oss med en tjejkväll ist. Får se hur det blir  med det.

Igår när jag va på väg hem från bussen så mötte jag två små påskkärringar på min gata. Dom hade fluggit på sopkvasten ända ifrån blåkulla :)


Tyckte som var så söta. Jag minns själv hur det var när man
var liten och gick utklädd så här :P
Så med den här bilden vill jag säga GLAD PÅSK på er !


torsdag .

HAr hamnat framför Sändrich dator. Bredvid migsitter hon och kollar på de sista av matchen mellan HV71 och Färgestad. Hon är ju inte precis tystlåten av sigheller, hon sitter och skricker och hejar för sig själv som en tok, haha :P
3-1 till Färgestad, vinner dom nu så är SMguldet deras . Tänk om det ändå var Modo vi pratade om, men det kan vi ju glömma med tanke på hur pinsamt dåliga dom har varit den här sesongen.

Har varit en sandra och emelie kväll i kväll iaf. Sista rycket innan bruden åker till hemavan imorgon , den lilla jäveln.
 Själv har jag bestämmt mig för att åka till stugan med familjen någon dag under lovet, bara solen kan titta fram. Saknar det placet sjukligt mycket alltså. !

Sovmogon i morgon, det blir kanon :D

Nej nu blire kvällsfika !



Vi kör på jordgubbarna i år igen .






Igår va jag på  jobbintervju hos Matin och Micke som jobbar för Finnerrödja. Roliga typer det där måste jag säga:) Eller jag vet inte om jag kan kalla det för en riktig jobbintervju. Eftersom jag jobbade där förra året så behövde jag bara komma dit en snabbis. Ca 5 minuter sen var det klart med jobb för min del i sommar :) Känns skönt ! Jag och Malin får jobba tillsammans på samma ställe igen för dom tyckte vi jobbade så bra ihop förra året och det gjorde vi också.
 Hoppas jag också får det andra jobbet jag har sökt till för det skulle vara såååå kul att jobba med inredning. Får väl se hur det går.





Finns det något godare och somrigare än röda små gubbar på sommaren !?
NEEEJ !

Tvrummet äntligen klart

Såå, äntligen är vi klara med tapetseringen i tv rumet nu :) Jag satte upp bården nu ikväll och målade de sista listerna, mamma hängde upp gardinerna och in med några mobler för att se hur det ser ut och vi blev hel nöjd så här. Jag skulle ha tagit en bild på tapeterna som va där innan så skulle ni fått sett vilken stor skillnad det bev.
Innan var tapeterna gul/orange randiga ( okej, de va inte lika fult som det låter :P) Nu är dom vit vilket känns rent och frächt och passar till allt :)



    
Använde mobilkameran så ja, som ni ser så blev det inte så bra bilder.


Men nu är jag ganska trött och less, har målat snickerier hela dagen på skolan sen hållt på med det här ända sen jag kom hem. Så nu ska jag ta och stoppa i mig lite mat i magen och koppla av en stund innan det blir träning med grabbarna:)

Sko köp

Fick ett par nya skor av mammi, svarta pums med en lägre klack.
Har aldrig varit riktigt för klackskor för tycker jag är tillräckligt lång redan, men dom här har jag blivit fullständigt käääär i .

Fick ett par nya skor av mammi i fredags, pums med en lite lägre klack. Har aldrig varit så mycket för hög klackat och sånt, tycker jag redan är tillräckligt lång. Men dom här har jag blivit fullständigt kääär i.     Din sko 199 kr
Dina sko 199 Kr .

Helgen


    


Jaa ännu en helg över. Det går fort när man har roligt som man brukar säga.
I fredag hade vi trevligt hemma hos sandra innan jag, emma, linda och robin drog ut på krogen och sandra, julia och fia fortsatte vidare. Tummen upp för en lyckad kväll iaf :) 
Linda får bli helgens clown för hon fick mig att skatta så tåraran rann när hon hälsade på städskrubben, haha. :]


Och igår så drog jag och Jennuu på fest.. Mindre lyckat men .
Tänk att det finns sånna äckliga personer alltså och att alkohol kan gör så pass mycket. uch, vill inte svinet mer men nej den kvällen pratar vi inge mer om nu..

Och idag har det varit en riktgt slö dag. Har inte orkat gjort något vettigt alls och hela dagen har känts slö, typsikt söndagar. Så nu tänker jag ta mig en promenix ner till emma ,och lämna hennes saker ,så man känner att man iallafall har gjort någon nytta under dagen.  
Sen blir det film och sängen. Ska försöka komma i säng tidigt ikväll, behöver det.



T.I. (Ft. Justin Timberlake) - Dead and Gone With



Okej, de syns att jag umgås med sandra idag  ;=)

Var ett tag sen nu

Hej alla!
Ännu en dag har gått och mycket har hänt. :D Har dock inte funnit mig aktiv i min blogg,
men få skylla på att jag har varit upptagen med annat.

Men dagen idag har man planerat att efter skolan träffa Sandrisch för att sedan
gå ner och kika på second hand.
För är nämnligen sugen på att köpa ett par skor med en liten klack, och ibland kan
man ju faktiskt fynda riktigt bra på seckond hand, vilket är billigt och bra !
Men sedan på kvällen blir det klubbkväll på Veromoda sedan ner till Burger King
med brudarna.

Jag har kikat lite på Veromodas hemsida och jag tyckte om dessa Kollektioner;





Men nu ska jag gå och hålla Sandra sällskap, :D
Ha en fortsatt bra dag allihopa.


RSS 2.0