Lördagsmys

Har kännt mig så himla seg hela förmiddagen. Hela jag i slowmotion. Inte så kontigt men har verkligen inte gjort något vettigt. Men efter en liten tupplur så fick jag med mig Emmsi på en träningspromenad. Inte nog med det, den blev väldans lång också. Va ute och gick i 2,5 timmar. Typ stolt :P Va inte bara lite trött i bena när man kom hem, nejnej . :P
Och jag som skulle börja träna på mättekniken idag också. Tror ni det blev nått av ? Ehh, nej inte precis. Mycket snack, liten verkstad. Trist att behöva plugga på lovet men sån man få ta.  

Nej men nu ska jag ge mamma sällskap och kolla vidare på melodifestivalen med min grönsaks/popcorn tallrik ;) Tro om det är några bra artister med.
 Länge sadan jag var hemma och hade familjemys på en lördagkväll, så det behövs nu ;)





Vill ni ha ett lite nyttigare snacks är det här bra tips:
Morötter/gurka stänger med dip till, där ni byter ut creamfrechen till vanlig fil ist.

Festligfredag ;)

Jag hade en super trevlig kväll igår :D
Malin fyllde nämnligen 18 år , så efter skolan åkte jag, Malin, Jennifer och en tjej till (minns inte riktigt vad hon hette) hem till Malin där vi käkade och gjorde oss klara. Snacka om att bo mitt ute i ingenstans, mitt ute i skogen lixom. Sen bar det iväg till stan då vi hamnade hos Erik där de va lite folk . Klockan rann iväg och vi tog oss ner till framnäsbaren och liqid ;) Blev en sen men lyckad kväll ;)
Tackbrudar och alla andra. Ett extra plus i kanten till super Anna som gjorde mig 100 kr rikare;)<3


Tummen upp ;)

helgen har varit hel mysig  (: 

I fredags kom Emmsi hit och vi hade en himmlarns mysig kväll. När hon kom hit så började vi prata om kläder. Helt plöstligt , pang bom, så fick jag för mig att jag ville köpa byxor. Jag blev skit sugen på de så vi kasstade på oss ytterkläderna och rusade ner till bussen som gick 10 minuter senare . Hur faan kännde jag för det så där hast och lust  när jag aldrig annars tycker om att göra det ? Hmm.. men det var bara bra för jag behövde det ändå. 
   
  Jag fick med mig ett par jeans hem som nu känns stor i midjan när jag har gått in dom. När dom för en gång skull är bra i längden så blev de fel ändå, typiskt.. Hatar att prova jeans , jobbigt att ha långa ben.. Well well.
 
  När  vi väl va hemma lagade vi en super smarrit kycklingsallad med varma bröd och cider till, tände ljus och en varm brasa. Mycket prat och skratt denna kväll må jag säga :)




Sen i lördags blev det mest en massa hockey för mig ;) Vi åkte till bjästa och kollade på när  broder spelade match mot kb och dom vann med 5-9, great  great ;)  Jag och mamma hann med att  fynda lite kläder innan också. Första gången i mitt 18 åriga liv som jag handlar något i lilla yngliga bjästa, mer än mat på ICA och mjukglass på Sibylla då :P

Senare gick familjen ut och åt och när  vi kom hem störtade jag ut på plan och lirade hockey med roliga knasiga människor ;) Det måste vi göra om oftare för jag hade en jätte rolig kväll:) Jag är så irriterad att mina fötter ska vara så kännsliga bara, jävla foppa fötter är vad jag kallar dom nu. Måste be pappsen göra nya inlägg åt mig och se om det hjälper. 


Fick bara lust för att skryta lite extra om hur hejigt bra min helg har varit, hehe :P:) 




Onsdag -

En jobbig natt blev det i natt. Kunde inte sova mer än 2,5 timmar pga av allt igår. 10000 tankar i hjärnan som  virvlade omkring i en cirkel fram och tillbaka så jag sovde lite extra imorse och åkte till skolan lite senare. Där h'nde det inte mycket, va bara matten i arbetade på:P
Sen åkte jag och käkade med fialotta och Säändrich.. hurtbullen fia åkte hem och jag o sandra stog och frös till små isbitar i väntan på bussen. Några snabba ärenden på stan innan viktor, som nydligen tagit körkortet, kom och hämta oss. :) åkte och kollade på lite hockey, åkte bil rästen av kvällen. Trevligt trevligt hade vi det iaf :) och grattis viktor till körkortet, stackars han som kommer få lida med oss nu här fram över :P

torsdag imorgon och det innebär kortdag - skööönt ! Måste fixa klart det här med sommarjobben då åsså kolla på jeans. Hatar att prova ut jeans , buhh ! På kvällen blre iaf spinnig träning för mig och sara. Det ska suga så bena donnar av efter :P:)
aja, dags att dra sig mot kojs .

tjingeling pling !


Livet är inte alltid som en strålande dans på röd rosor.


Satt där i nästan 2 timmar men när vi gick igenom alla tester och resultat så kunde jag inte hålla mig för gråt längre.
Det är svårta att acceptera hur det är i dags läget. Mitt liv har förändrats otroligt mycket det senaste åren och det är något som både jag själv och andra i min omgivning har märkt. Det jag drabbats av är något som kan ta år och dar innan det blir bättre. Känner inte igen mig själv längre och i kroppen finns en stor oro inför det framtida livet ! 
Obehagliga tankar om livet dyker upp .

Men som dom säger '' va stark, håll huvudet högt, Vi lever bara en gång. ''  och det är helt sant ! Så ska jag försöka tänka så även fasst det är ett kaos just nu .


Mot sängen och positivt tänkande, natti !


Alla hjärtans dag!

Jag hade en kul kväll igår med flumEmmzzi ;) 
Men idag är det Alla hjärtans dag och hoppas alla får en bra sådan. ;) Imorse när jag vaknade så stog den här chokladasken på mitt soffbord som var från min kära mamma. <3 Jag har aldrig varit någon riktig choklad människa men det var en fin omtanke.
-8 grader, mycket snö och strålande sol ute nu, så jag tänker gå ut och ta mig en riktig långpromenad;) Sen blir det att kolla på hockey och ikväll grillning med girlsen  :)

Nej, på med mjukis dressen och ut i friskaluften :D




''' Ha en bra alla hjärtans dag kram mamma''


Tröttare än tröttast, god natt !

Sitter jag här och jäspar så tårarna rinner, är ap trött så ska dra mig till sängen snart. Det skulle bli en tidig kväll i ikväll men har nyss kollat klart på ett tv program om narkolepsi som jag tycker va viktigt att titta på eftersom det angår mig och min vardag, eller rättare sagt, hela mitt liv. Även fasst det var ett brittiskt program och det var nå störningar så att texten inte syntes, så lärde man sig lite om hur man ska hantera det här. (Engelska är nämnligen inte emelies starkaste sida. ) Den här dokumentären gjorde mig lite rädd och orolig också. speciellt när dom sa att en av de här tjejerna hade gått med diagnosen i 40 år och en av killarna hade fått en av de starkaste medicinerna men hjälpte inte riktigt. Grr, ryser. jag ska då fassen inte gå med det här i typ livet ut. Då dööör jag häldre... Brr ...
Rästen av kvällen har jag ägnat min tid åt  träning och plugg . Alla dessa ekvationer börjar flyta på riktigt bra nu och träningen gör framsteg  efter en tids uppehåll. It's great ;) 

de va de de.... Nu blire sooooova ;) (:

Saker och ting förändras .

Det är inte som förr, saknar den du var. .

Torsdag .

Det är mycket nu. Jag hatar att vara bort från skolan när ma ligger efter med så  mycket när man kommer tillbaka. Det får bli en hel del plugg i helgen, tyvärr.
Fick tillbaka matteprovet idag, det känndes bra för det gick helt okej.
HAde kort dag idag också vilket känndes toppen skönt. Efter skolan så utnyttjade jag presentkortet på ansiktsbehandlingen jag fick när jag fyllde år. De va nått ja verkligen behövde. Det märktes iaf att medicinen har påvärkat min hälsa ganska mycket, men med den rätta hjälpen så hoppas jag att det bli bättre. Man kännde sig iaf 10 gånger så mycket frächare efter åt.
Sen gick jag till sara där vi lagade mat och skrattade så tårarna rann. En riktig mysig lägenhet hon har fått tag på måste jag säga. Sen gick vi och träna, blev dock en ganska lugn träning för mig tills jag får komma igång på riktigt igen. MEn lätt roligaste träningen på länge iaf med de sällskapet vi hade:):P Måste fassen ta och komma igång på riktigt med träningen nu igenför vattenskids sesongen börjar närma sig allt mer och mer. Åhh vattenskidor, båt och sommar, stugan mmmmm så underbart :D 

Nej, nu blir klockan bara mer och mer och jag och bästa ska gå och lägga oss.
Har en lång fredag framför mig imorgon..

Hade gott , tjing !



Onsdag . trotts alla motgångar så lever man vidare

Åhh vad less jag är just nu. Blev ingen hockey. Vi skulle åka och kolla på DM - matchen mellan kb65 och modo men då fick pappa något resejobb så här kors och tvärs så det blev inget:/ och nu har jag suttit och försökt få fram matchen via internet men det är en sån hög belastning så det har inte gått så bra. Såg bara lite på slutet. och ja, 8-7 till kb. vad ska man säga. ?
Skulle ha tagit fram svenska böckerna och läst de11 sidorna men de ha jag inte orkat göra än, får ta det innan jag går och lägger mig sen.  Känner att jag inte har ork för någonting längre. Inte jämnfört med förut. Har hänt så mycket de här senaste åren så känner inte riktigt igen mig själv längre. Det tar på krafterna att ha narkolepsi. Kanske inte syns alla gånger och det är ju bra men det är jobbigare än vad man tror. Nu tänker säkert många '' narkolepsi? vad är det?''  det är en ganska ovanlig sjukdom som inte så många har. Men orkar inte förklara vad det är för nu ska jag bara tänka på bra saker :)
Sändrich har redan fått mig på bättre humör och för att bli på ännu bättre humör så ska jag gå umgås lite med min kära bror.. Han är ofta rolig och gör alltid en glad. Okej, klart vi har våra små bråk ibland även fasst vi vet hur mycker vi tycker om varandra, men det är inte ofta. Syskon kärlek har väl alla hört talats om.

Imorgon har vi kortdag, känns ju skönt iaf.

Ska kila så,  tjodiloo !






- Även fasst saker och ting  känns som en lång uppförsbacke,  så måste man försöka kämpa på och se det positiva.. 
- Va stark, håll huvudet högt, vi lever bara en gång.

blogg design .

Ni får ursäkta om min blogg ser lite oklar ut men den är under renovering. Jenny håller på att pyssla lite med den . !

Tisdag .

Brr vad jag fryser.. Sitter här med två tjocktröjor och en filt och det är fortfarande kallt. Åhh, tänk om sommaren ändå kunde vara här. Guuudas så underbart:)
Värme, bada, bli brun, åka båt och vattenskidor och vara i stugan :D Går nästan inte att få det bättre om man får vara i stugan en varm sommar dag med släkt och vänner. Har tusen olika minnen där ifrån som jag aldrig kommer att glömma.
Idag var man iaf tillbaka till skolan igen. känns så skönt, men dock mycket att ta igen i det praktiska. Är inne på måleri nu och kommer att vara kvar där de här sista månaderna. Sen får vi se vad som händer. Alltingen blir jag kvar där i tvåan och trean också eller så byter jag till att hålla på med  matt och kakel läggning;) Tar dagarna som dom kommer och ser vad som händer.
Även fasst det är ap kallt här just nu så tänker jag ta mig insiativet att gå ut på en långpromenad, måste röra på mig på nått sätt iaf när jag inte kan träna...

Fram med mp3en och joggingsskorna för nu ska jag ut i friska luften.

Tjingelingbadring !



Bilden är tagen i stugan från storstugans altan.
Den här bilden väcker kännslor och minnen..


Måndag .

Ledig från skolan idag så det blev stan med Sara för att fixa lite små ärenden. Stog och väntade på bussen i en hel halvtimme och den kom inte, då blir man som less. Men till slut så va jag framme i stan iaf.
Skulle prova att träna idag också, har längtat efter det ett bra tag nu. men det gick inge vidare. kroppen orkade inte mkt alltså. måste nog vänta några dagar till innan jag kan komma igång med träningen.
Sen tog jag mig hem till sandra. Vi och Sophia lagade en liten mysmiddag, kött och pommes. Det blev riktigt nice:) Dessutom så höll jag på att skratta ihjäl mig när jag fick en liten rolig present av dom. Haha. Vet inte om jag vill gå in på detaljer men de va lite kul. Dom har sina konstiga ideer ibland, men tycker om dom lika mycket ändå :)

De va lite om idag. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen blire bädden. En lång skoldag väntas imorgon. Ska måla hela dagen:) MEn känns så jobbigt att man ligger efter tre hela lektioner nu när man ha varit sjuk en längre tid, men det blir nog bra i slut änden.

puss och kram skumbanan !

God natt .

Sitter här med en kopp te och kollar på Beck men just nu är det paus.
Typiskt 4an att ha en jäkla massa reklam hela tiden.
Mer bra på tv och mindre reklam , det vore ju ändå något.
Nej nu ska jag ta och packa tränings väskan till imorgon innan Beck börjar igen.
Sen ska jag sova. Kan inte sova bort hela dagen imorogon som jag ha gjort nu i en vecka typ.
 God natt och sov gott, kramiiisar !

Att våga . .




A t t   v å g a   ä r   a t t   f ö r l o r a   f o t f ä s t e t   e n   s t u n d,
A t t   i n t e   v å g a   ä r   a t t   f ö r l o r a   s i g   s j ä l v .

Söndag .

Nu sitter jag här mät och belåten efter att ha ätit mammas goda lasign (tavning?). Känns som att man åt i hjäl dig för jag var ute och gick i 1,5 timme innan. Det är så himla skönt att vara ute och gå. Musik, snö, sol och fruskluft är tummen upp de.
  Åsså har jag och pappa äntligen satt upp mina garderobs dörrar nu :) Det blev en ljusare grönfärg med svagt textat mönster i lite mörkare grön färg. Nu ska jag bara skruva fasst dörrhantagen så är allt klart. Ska ta och göra om på mina väggar också så småning om hade jag tänkt. Vet inte riktigt hur men mina nya tavlor , som jag fick i julklapp, ska iaf upp.
Det är så himla kul med inredning :) Skulle lätt kunna tänka mig bli inredningsartitekt när jag bli äldre. (Så det kanske inte va så dumt att välja måleri inriktningen på bygg ändå. ) Men det är ett sånt poppis yrke just nu så det är ganska svårt att bli men vem vet, en vacker dag i mitt liv kanske jag står där i äntligenhemma i tv4 med martin temell. Eller kanske till och med vara med i ett program med  Ernst, hehe. Nej jisses, nu börjar det gå för långt här. Ernst, va faan. nej.
Aja nog om detta. nu sitter jag här och skriver en massa ointressanta saker. Typiskt mig.

Nu ska jag ta och he på mig en ansiktsmask och börja kämpa på med matten. HAtar verkligen ekvationer. Men känns som att jag borde jobba på lite nu när man har varit borta hela veckan. 

Well Well, hade gott...
Tjing . !



Resultatet av mina garibosdörrar .

RSS 2.0