De va de de .

Ligger här i sängen med min bärbara dator och är trött som bara den efter en lång,blåsig och solig dag ute i stugan. 
Först lunch på stan med pappi. Sen bärde det av till stugan. Fika ute i vår solen och umgås med lite med tremänningarna. Finns nog inga sötare ungar än dom.
*Resten av dagen där ute höll jag och pappa på med båten. Vi har kommit en bra bit påväg med den nu, very very nice (:

                


Den här långhelgen har varit helt toppen (:
Skola imorgon och jag blir less bara jag tänker på det .

Känner mig jätte trött  och sliten men kan inte sova, buuhh !




Känslosamt .



2:35, otroligt vad det väcker känslor.

Musiken spelas och volymen är på högsta volym .

Ja då sitter man här vid datorn och lyssnar på Emmas spelningslistor, jag gillar hennes musik (:
Kom hem för ett tag sen och har nyss  grillat med familjen.
Sandra och Sophia vill att jag ska komma förbi dom en sväng så tror jag ska ta mig en cykel tur nu dit dom är. BLir ingen sen kväll i kväll iallafall, ska upp tidigt imorgon för vi ska ut och fixa med båten i stugan så man kan komma igång och träna så fort som möjligt, wiiie :D 

Kvällen igår var helt kanon med roliga pojkar och flickor :D Höll på att dö av skratt. Ja, tummen upp för den grillkvällen :)

Nej nu ska jag dra mig och göra brudarna lite sällskap (:

Ha en trevlig kväll allihopa (:










Jag fattar inte hur du tänker.. Du måste nog ändra fotsvår om det ska bli bättre !


Sommarkänslor

 Härliga bilder från gårdagens glass stund nere vid hamnen med mina sköna bönor (: 

  
  Får riktigt härliga sommarkänslor nu och det är inte alls länge till SOMMARLOV, wiie (:


Well well, jag har nyss kommit in efter att ha legat ute och solat och läst en tidning.
Nu ska jag göra mig klar och fixa lite inför ikväll. Det blir nämnligen grillning med folket, tummen upp (:

Roll On (Kid Rock Southern Rock Tribute)



Älskar låten. Så himla skön att lyssna på. :)

Bra start på veckan .

Nu har jag suttit, i nästan två timmar, med arcikad (stavning?) och försökt inreda i mitt hus. 
Jag  har fastnat på en massa små saker så nu är det  inge kul längre. Och jag är trött som en get så tänker gå och lägga mig nu.


 
Måndag och det innebär att vi drog ut och fortsatte måla på huset idag.
Skönt att komma ifrån skolbyggnaden ibland. Kanske mest för att det blir roliga och långa fikapauser :P
Härliga målartjejer, en härlig dag med mycket sol och färg :)

Snart badtime .

Här kommer lite badkläder jag har hittat från H&M och  Åhlens som skulle sitta fint att ha på sig på beachen i sommar.

                       

   Bikini överdel 129Kr                                      Bikini trosa  99Kr


                
 
         Bikini överdel 129                                          Strandtunika  249Kr


         
             Bikiniöverdel 149Kr                                                    Bikinitrosa  98kr


             
                   Bikini överdel 149 Kr                                 Bikini trosa  98 Kr

Snart är sesongen igång och vi är på vattnet igen (:

Skön dag. På förmiddan höll jag på att göra klart de sista på grillen sen hade vi data och matte, sen var dagen slut vid halv två, (:
Jag sara och johanna drog ner till stan där jag träffade sandra en lite stund. Har hittat sjukt mycket plagg jag vill ha så imorgon ska nog jag och mamma gå och shoppa loss lite (:

Åsså har jag legat och solat på min lilla balkong idag, det gillas :)

Nu är alla arbets tider och sånt klart för sommarjobbet. Det är så sjukt att vi börjar jobba dag tid när skolan inte ens har slutat. Just då det är som mest i skolan. All betygs utdelning, prov och göra klart saker i sista minuten åsså måste man ta ledigt några dagar, Hmm.. Men det ska väl ordna sig, ingenting är lixom omöjligt med våra lärare (:

Sen fick jag veta att till helgen ska vi ha några arbetsdagar ute på balken med käglorna. Inte länge kvar nu tills vi är igång ute på vattnet.  Mindre än en måånad, det är nära nu :) jag längtar så mycket till sommar, sol, åka båt och vattenskidor :D

Lite tråkigt inlägg, I know...
Måste plocka klart på rumet nu och laga lite käk till mig ocg bror innan träningen väntar.
Hörs, bye bye !


Måndag .

Inte förnst nu har jag fått mig en lugn stund på den här dagen.
Började dagen med skola där vi målare och några snickare från 3an, åkte ut till hundtorpet för att jobba på ett hus. Kul att få åka ut på något jobb än att bara vara inne på skolan hela tiden. Kul med lite variationer och att få prova på nya saker. Gillar våra långa, roliga fika pauser där också (: 
Blev en lång dag idag, jag var inte hemma förnst vid 5. Sen har tiden bara runnit iväg och jag känner att jag har hunnit med ganska mycket här hemma. Nu är det bara träningen kvar så ska kila ner dit nu snart. Borde igäntligen plugga matte  men orkar verkligen inte det ikväll. Orkar jag inte så är det lika bra att inte gör något för får ändå ingenting gjort då.

Jaja, på med träningsdressen och be ge sig ut..(:

lugnt och mysigt (;

Har nydligen badat och här sitter jag nu i badrocken med en varm kopp  te i handen och njuter. Sängen ser väldigt så tror det bli läggdags för mig snart.
Kom hem från Sandra ganska sent idag. Vi hade ju en ''Emelie och Sandra kväll'' igår och det var väldigt trevligt (:
Det blev blandannat kortspel, grönsaker med dip, prat och mys :) Sen vad det  förenkla fråge-kort spelet  vi spelade hette behöver vi ju inte nämna , haha :P
Sen idag  när vi vaknade gjorde vi en god frukost och satte oss ute i vår solen, härligt härligt (:
Underdagen han vi även med en ''knasig'' cykel tur, lagade en god middag och pysslade med lite annat smått. Värdefull helg iallafall.
Hade tagit några roliga bilder men det är något fel som gör att det inte går att lägga in bilderna på datorn, Hmm, skummt. !



Hon är guld. Ni ser ju vad det glittrar guld om henne <3


Lördagen är här .

Har haft en väldast huvudvärk i dag vilket tog tid innan jag kom igång i morse. Men nu efter en lång promenad med Jennu så känns allt bättre och jag känner mig mycket piggare. Har nyss tragit mig ett härligt bad och har inte tid att sitta här igäntligen. Nu tänker jag gå ner och börja med middan. Blev såå sugen på tacos så det blir en lätt lagad middag idag.
Jaja, iväg med mig nu så jag kan cykla till go bruden min någongång.
Det blir nämnligen en Sandra och Emelie kväll ikväll, Wiie. Kan det blir bättre, nej :D:D Har längtat efter våra lördagskvällar ;) Efter hennes gårkväll så passar det utmärkt med en sandra och emelie kväll i kväll.  

nej hej då .



<3

Säg mig vad jag ska göra för att önskan ska gå i uppfyllelse ..! / Sommarjobb

Det var verkligen helt klart min sämsta dag på skolan igår. Att det ska bli så fel så fort det går dåligt.  Jag skulle verkligen göra vad som helst för att bli frisk, eller jaa nästan vad som hälst. Det går lixom inte att förklara med ord hur mycket jag önskar att jag var som jag var förut när jag var frisk. Många obehagliga tankar och frågor utan svar som dyker upp i mitt huvud nu.  

Så, nu har jag klagat lite extra idag också. Blev bara så förbannad igår när det var som värst.
Nu tänker jag  fortsätta med att bara tänka på ljusa saker. Det är vänner och ljusa saker som är det bästa läkemedlet :)

Framför allt Malin och sen många andra räddade ming kväll i går. Glatt leende hela kvällen lång :)
Malin har nyss fått kortkortet så vi var, blandannat,  ute och nörda bil . Mina andra brudar drog på festligheter, vilket jag verkligen inte kände för den kvällen, så vi skjussade iväg dom och  forsatte träffa folk hittan och dittan. Hoppas brudarna fick en bra kväll (:

Sen så var jag ju på jobbintervju igår också. Eller ja, intervju kan jag knappast kalla det för. Eftersom jag och Malin jobbade tillsammans på samma ställe förra året så tyckte dom att vi kunde allt redan och att allt gick så bra, så vi behövde bara fylla i några lappar. Sen var allt klart för jobb sommaren 2009. Det känns kanon :D



min drog i sommar .


Onsdag = Trött, skolless och lite shopping sugen .

Klockan är halv elva och jag kom hem från träningen bara för någon timme sen typ.. Blev sen träning idag, men det gick bra iaf med tanke på att jag har varit borta från träningen några dagar nu . Känns skönt så här efter åt och nu är jag tillräckligt trött för att kunna sova som en stock i natt.

Dagen har varit helt okej idag. Är bara så himla less på skolan nu vilket jag nog inte är ensam om. Har suttit med den där förbaskade matteboken nu de här senaste kvällarna. Nog för att det är några dagar kvar till nationella men lika bra att vara ute i tid för jag hatar att vara ute i sista minuten. Brukar bara kännas ännu jobbigare då. Men tänk, på tisdag nästa vecka så är det exakt en månad kvar tills vi får sommarlov, det låter ju inte bara lite undebart !

Imorgon kommer våran skoldag se lite annorlunda ut. Tror jag slutar ganska tidigt då, så hinner jag måste jag gå och kolla på lite mer sommar plagg. Vill ha ett till par svarta shorts från H&M som jag hoppas finns kvar. Har även hittat ett par jätte snygga jeans shorts där som passar bra till mina två nya tröjor, men det var ett tag sen så dom finns säkert inte kvar, men man kan ju alltid hoppas.
Har även några små ärenden som måste göras.

Sov morron i morgon och det tar ju inte precis emot. Men bara för det så betyder det inte att jag kan sitta uppe hur länge som helst, så nu blir det snart sängen och tven:)(:

Början på en ny vecka .

Buhh, helgen är slut och skolan är igång. Är så sjukt skolless nu alltså vilket jag nog inte är ensam om. HAr kanske inte varit världens bästa helg för mig del, mkt som hänt men sällskapet har varit helt kanon :) (:
I fredags blev det grillning och go mat hemma hos Ida med girlsen
och på lördagen blev det stan med Jenny sen samma kväll spenderades med emmis och mys :) Great Great !
Idag efter plugget blev det sjukhuset igen. Inga kommentarer om det, är bara less på allt det där nu.  Har värdens roligaste och bästa läkare iaf, det är nice :) Skit att hon ska sluta, hon har betytt mycket och jag vill inte ha någon ny. Kommer faktiskt sakna att få träffa en person som hon.
Well Well,
sån här läxa och skit har jag inte ens haft på tanken under helgen. Men nu är det snart dags för nationella i matte så bäst för mig att dra fram böckerna och börja läsa lite.

tjodiloo så länge :P

Sista april .

Här kommer några få bilder från en lyckad sista april.. Tack tack jag vet, lite efter så där men bättre sent än aldrig :)
Blev grillning för mig, sandra och fia hemma hos mig med min familj sen drog vi vidare med lollo och cia på fest i domsjö :D
Och ja, bra kväll va orden :)



sommar tecken .

 
Nu sitter jag på min balkong i min bikini och känner hur solen värmer mot huden. Hallå det är ju bara maj, men det känns som ren sommar, vilket känns hur skönt som hellst :)
Ska gå in och städa lite nu sen fixa mig för ikväll blir det grillning hos Ida :]
Hade jätte trevligt i går på valborg, kommer mer ommdet sen. Tjing !

RSS 2.0